Gratis levering/Gratis retur
 • Forhandler login
   Glemt kodeord

   Glemt kodeord

   Indtast din e-mail i feltet herunder, så sender vi dig et link til oprettelse af ny adgangskode.

   Din e-mail

   Tilbage
  • Sælger login
   Glemt kodeord

   Glemt kodeord

   Indtast din e-mail i feltet herunder, så sender vi dig et link til oprettelse af ny adgangskode.

   Din email

   Tilbage

  Kvalitetsprodukter fra POLTI.

  Impo Trading er nu samarbejdspartner med POLTI, og i den forbindelse har vi udvalgt de mest populære produkter inden for damprens og rengøring.


  Vaporella Next VN18.35


  Vaporella Next er det nye italienske design strygejern til strygning af alle stoffer ekstremt hurtigt og nemt, takket være den kraftfulde 6 BAR-kedel med ubegrænset køretid, da den nemt kan opfyldes med vand, selvom strygejernet er igang.

  Den innovative og patenterede 360 ​​° FLUID CURVE TECHNOLOGY aluminiumsplade med dobbelt keramisk belægning sikrer fremragende resultater og maksimal effektivitet. Den eliminerer selv de mest vanskelige folder på én gang. Den kraftige 350g damppuls, ideel også i lodret position, gør strygningen hurtig og behagelig. Derudover sparer du med ECO-funktionen energi og vand uden at ofre ydeevnen, og den lette adgang til kedlen sikrer dens effektivitet over tid.

  Download Produktark her

  Vaporella Simply VS10.12


  Vaporella Simply er et dampstrygejern med en stor aftagelig tank til enkel og hurtig strygning. Den leverer en hurtig opvarmning på under 2 minutter og den 1,5 L store aftagelige vandtank, der kan fyldes til enhver tid, giver dig  - sammenlignet med et traditionelt strygejern - mulighed for at opnå perfekte resultater på kort tid. 

  Derudover har du med ECO-funktionen en betydelig reduktion i el- og vandforbrug.

  Vaporella Simply: stryg hurtigere, hvilket sparer tid og energi.

  Download Produktark her

  Vaporella Vertical Styler GSM20


  Vaporella Vertical Styler GSM20 er den bærbare, lette og kompakte dampmaskine, klar til brug på mindre end et minut. Den opvarmede plade med keramisk belægning giver dig mulighed for at eliminere små folder i en enkelt arbejdsgang. Det roterende hoved gør strygningen behagelig både vandret og lodret.

  På den digitale touch skærm vælger du op til 3 forskellige niveauer af temperatur og damp.

  Den praktiske rejsetaske gør Vaporella Vertical Styler til den uundværlige rejsekammerat for et upåklageligt look ved enhver lejlighed.

  Download Produktark her

  Polti Moppy White


  Med Moppy kan du nyde den naturlige effektivitet af damp helt uden ledning!

  Polti Moppy er øjeblikkelig, praktisk og hurtig, fordi den kombinerer effektiviteten af ​​damp med enkelheden i en let og smidig moppe, hvilket eliminerer spanden, som kan være irriterende og tung at flytte. Det er en ekstra fordel altid at kunne holde hænder rene og tørre. Moppy består af en opladningsbase til at dampe og desinficere kluden og en let og brugervenlig moppe i aluminium, der når alle hjørner.

  Den varme dampladede klud vasker og dybde renser alle typer hårde gulve og lodrette overflader og fjerner 99,9% af snavs og bakterier uden brug af rengøringsmidler.

  Download Produktark her