Gratis levering/Gratis retur
 • Forhandler login
   Glemt kodeord

   Glemt kodeord

   Indtast din e-mail i feltet herunder, så sender vi dig et link til oprettelse af ny adgangskode.

   Din e-mail

   Tilbage
  • Sælger login
   Glemt kodeord

   Glemt kodeord

   Indtast din e-mail i feltet herunder, så sender vi dig et link til oprettelse af ny adgangskode.

   Din email

   Tilbage

  Om Impo Trading

  Impo Trading A/S er et handelshus med godt 50 års erfaring på det danske marked. Vi sælger vore produkter gennem et landsdækkende forhandlernet.


  Produktområder vi udbyder er:

  Støvsugertilbehør
  Under brandet "Kleenair" og "Propair" tilbyder vi et omfattende program af støvsugerposer, der stort set alle i dag, er fremstillet af microfiber materiale, som sikrer høj filtrering, stor posevolumen og høj brudstyrke.

  Desuden har vi etableret samarbejde med alle væsentlige mærkevareleverandører, og tilbyder således også originale støvsugerposer og tilbehørsdele, for eksempel til Miele, Nilfisk, Bosch/Siemens, Electrolux m. fl..

  Foruden støvsugerposer og filtre, så har Impo Trading også et velassorteret program af støvsugertilbehør så som støvsugermundstykker, støvsugerslanger, rør, motorer mv.

  Belysning
  Vi er agenter for Megaman, som er markedets førende producent af såvel energirigtige elsparepærer såvel som de helt nye LED lyskilder.

  Foruden energirigtig belysning fra Megaman, fører vi fortsat et program af almindelige halogen lyskilder, metal halogen lyskilder, glødepærer, lysstofrør mv.

  I tillæg til alle lyskilder udbyder vi også et stort program af armaturer til både den private forbruger som til professionelt brug.

  Hvidevaretilbehør & øvrigt
  Til installering af hvidevarer, tilbyder vi alle de gængse installationsprodukter såvel som plejemidler og rengøringsprodukter